Izvor: Radio Dunav, 24.Feb.2021, 11:34

ХУМАНИТАРНА СВИРКА ЗА МАРКА ЈЕРЕМИЋА У ЦЕНТРУ АПАТИНА

У недељу, 28. фебруара 2021. године од 16 часова на апатинској главној улици ће бити одржана хуманитарна свирка групе „Fish vibe“, у оквиру које ће бити прикупљана средства за лечење нашег суграђана Марка Јеремића којем је дијагностификован меланом са метастазама на плућима.
„Fish >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << vibe“ ће наступати испред „Пивнице на ћошку“, а фронтмен групе Јосип Чапо је позвао Апатинце да недељно поподне проведу у центру града, где ће имати прилику да уживају у музици, али и да донирају новац како би Марко започео лечење.
Сви они који нису у могућности да присуствују хуманитарној свирци а желе да помогну, донације могу упалтити на следеће рачуне:
Динарски: 200-122980782-86
Девизни: 351-60600000085201066
The post ХУМАНИТАРНА СВИРКА ЗА МАРКА ЈЕРЕМИЋА У ЦЕНТРУ АПАТИНА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.