Izvor: Radio Dunav, 14.Feb.2021, 15:02

ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРОЈЕКТА ЕВРОПСКИ АМАЗОН

Радионица поводом пројекта бициклистичке руте под називом „Европски Амазон“ окупила је пружаоце смештаја са територије општине Апатин, којима су представљени критеријуми, које морају да испуњавају да би постали партнери у том пројекту.
-Ти критеријуми су везани за >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << смештаје, за безбедност возила, могућност сервиса и за бројне информације које су у принципу туристима потребне и они ће на основу тих критеријума имати неколико понуђених опција сарадње а сами људи из организације ће још накнадно доћи да обиђу сав смештај како би том приликом пружаоци услуга потписали уговор“, рекао је Немања Јовић, директор Туристичке организације Апатина.
The post ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРОЈЕКТА ЕВРОПСКИ АМАЗОН appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.