Izvor: Radio Dunav, 13.Feb.2021, 11:48

АПАТИН И ПРИГРЕВИЦА ДОБИЈАЈУ ШКОЛУ ОДБОЈКЕ ЗА ДЕЧАКЕ

Прошле недеље у Пригревици је почела реализација пројеката Одбојкашког савеза Србије под именом “ОДБОЈКА ЗОВЕ – МОЈ ПРВИ СМЕЧ”.
Крајем јануара у седишту ОСС потписани су уговори са тренерима за бесплатну школу одбојке за дечаке узраста од 7 до 14 година. Уговоре су из >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << општине Апатин потписали Пеђа Радаковић, који водии школу одбојке у Пригревици и Милош Поповић који ће са дечацима радити у Апатину.
Потписивању уговора су присуствовали председник ОСС Зоран Гајић, генерални секретар ОСС Иван Кнезевић и директор сениорских репрезентација Србије Дејан Бојовић.
Тренинзи у свим школама на нивоу Србије ће се одржавати три пута недељно,а родитељи неће имати обавезу плаћања чланарине,тачније дечаци будучи одбојкаши ће тренирати бесплатно. Сви дечаци након месец дана проведених у школи одбојке добиће опрему, коју ће донирати ОСС.
У Пригревици је прошле недеље почела са радом школа одбојке, а пријавило се и сада одбојку тренира око 40 дечака, који имају сјајне услове за рад у Хали ОШ „Младост“.
Почетак уписа за дечаке у Апатину ће бити током следеће седмице, када ОК „Апатин“ треба да добије термине за тренинге.
Апатин и Пригревица су одавно на мапи одбојкашког савеза Србије, а ова акција ће помоћи да се мушка одбојка као трофејни спорт у Србији развије и у местима где је тренутно нема.
Дечаци у Пригревици и Апатину ће сада имати прилику да се баве популарним и здравим спортом у ком је Србија званични шампион европе.
Све школе одбојке ће током лета имати турнире које ће организовати ОСС. Покретањем ове акције сви заинтересовани дечаци из општине Апатин узраста од 7 до 14 година могу да се пријаве у Пригревици и Апатину, и да бесплатно тренирају одбојку.
The post АПАТИН И ПРИГРЕВИЦА ДОБИЈАЈУ ШКОЛУ ОДБОЈКЕ ЗА ДЕЧАКЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.