МИХАЈЛО СТОЈАНОВИЋ ПОБЕДНИК ТУРНИРА „ПОЛЕТАРАЦ“

Izvor: Radio Dunav, 25.Jan.2021, 13:31

МИХАЈЛО СТОЈАНОВИЋ ПОБЕДНИК ТУРНИРА „ПОЛЕТАРАЦ“

Шах клуб „Велемајстор“ је у просторијама апатинске Канцеларије за младе организовао традиционални шаховски турнир „Полетарац“, на којем је учествовало девет најмлађих полазника Школе шаха „Велемајстор“, узраста до осам година.
Након четири дана великих шаховских >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << борби и девет одиграних кола, прво место и победнички пехар је освојио Михајло Стојановић који је приказао убедљиву игру и такмичње завршио без пораза, са само једним ремијем. Друго место припало је Вукашину Готовини, док је треће место заузео Јован Лончар. Пехар за најуспешнију шахистињу освојила је Леа Кокаи која је заузела четврто место, а награда за најбољег младог шахисту – прешколца припала је шестогодишњем Петру Михаљеву, који је освојио пето место.
Судија турнира и тренер ове талентоване деце Синиша Гајчин је рекао да су најмлађи шахисти приказали висок степен шаховског знања стеченог вредним радом протекле године, а показали су и да се у свет шаха може закорачити већ у предшколском узрасту.
The post МИХАЈЛО СТОЈАНОВИЋ ПОБЕДНИК ТУРНИРА „ПОЛЕТАРАЦ“ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.