СИТУАЦИЈА СА КОРОНА ВИРУСОМ У АПАТИНУ СВЕ БОЉА – ПОЧЕЛА ВАКЦИНАЦИЈА МЕДИЦИНСКИХ РАДНИКА

Izvor: Radio Dunav, 12.Jan.2021, 11:42

СИТУАЦИЈА СА КОРОНА ВИРУСОМ У АПАТИНУ СВЕ БОЉА – ПОЧЕЛА ВАКЦИНАЦИЈА МЕДИЦИНСКИХ РАДНИКА

На данашњи дан у општини Апатин има 79 позитивних на вирус Ковид 19. Помоћница директора Дома здравља Апатин Бранка Бајић је рекла да је епидемиолошка ситуација у општини све боља и додала, да је у апатинском Дому здравља почела вакцинација здравствених радника.
-Број позитивних >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << особа на Корона вирус у претходних седам дана је испод 10 на дневном нивоу, што је свакако помак у односу на претходне недеље. Бољу епидемиолошку ситуацију у Апатину имамо захваљујући дисциплини наших суграђана, који су поштовали прописане епидемиолошке мере. Апатинска Ковид амбуланта ради свакодневно од 9 до 16 часова, а у Дому здравља је почела вакцинација здравствених радника, тако да је један део наших запослених већ примио вакцину, наглацила је Бранка Бајић.
The post СИТУАЦИЈА СА КОРОНА ВИРУСОМ У АПАТИНУ СВЕ БОЉА – ПОЧЕЛА ВАКЦИНАЦИЈА МЕДИЦИНСКИХ РАДНИКА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.