Izvor: Radio Dunav, 04.Dec.2023, 11:09

У СРЕДУ ЋЕ У АПАТИНСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ БИТИ ПРЕДСТАВЉЕН РОМАН „ГЛАД ГЛАДНИХ“ КЊИЖЕВНИЦЕ И ПЕСНИКИЊЕ ЈАСМИНЕ ЈАНКОВИЋ

У Народној библиотеци „Миодраг Борисављевић“ у среду 6. децембра 2023. године са почетком у 18 сати, биће одржано књижевно вече на којем ће бити представљен роман „Глад гладних“ српске књижевнице и песникиње Јасмине Јанковић“.
Јасмина Јанковић је рођена 1968. године у Сремској >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Митровици, дипломирала је на социјалном раду и социјалној политици.
Рођена је 1968. године у Сремској Митровици. Дипломирала на социјалном раду и социјалној политици.
Свој књижевни рад промотивно представља у сарадњи са културним центрима, библиотекама и школама, а пласман књига ради самостално. Такав вид је једини вид маркетинга који примењује у свом раду, а до сада на путу мисије књижевности је прати значајна и озбиљна читалачка публика. Ретко учествује на књижевним конкурсима.
Поезија јој је објављивана у књижевним часописима за децу и одрасле.
Објавила је две књиге за децу под називом „Цица домаћица“ и „Новогодишња прича из чаробне шуме“, романе: „Јасенови“, „Жар“, „Неми овчар“, књиге поезије: „Бректање душе“ и „Плави бол“.
Јасмина ће у апатинској библиотеци представити свој нови роман „Глад гладних“ за који каже да је роман о Земуну.
Модератор програма: Сања Шијан.
The post У СРЕДУ ЋЕ У АПАТИНСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ БИТИ ПРЕДСТАВЉЕН РОМАН „ГЛАД ГЛАДНИХ“ КЊИЖЕВНИЦЕ И ПЕСНИКИЊЕ ЈАСМИНЕ ЈАНКОВИЋ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.