ОТВОРЕНЕ ПРОСТОРИЈЕ УДРУЖЕЊА ПЕНЗИОНИСАНИХ ВОЈНИХ ЛИЦА У АПАТИНУ

Izvor: Radio Dunav, 27.Okt.2020, 15:02

ОТВОРЕНЕ ПРОСТОРИЈЕ УДРУЖЕЊА ПЕНЗИОНИСАНИХ ВОЈНИХ ЛИЦА У АПАТИНУ

У згради некадашњег Основног суда у Апатину, Удружење пензионисаних војних лица општине Апатина добило је своју канцеларију. Кључеве просторија је испред локалне самоуправе уручила председница општине Дубравка Kораћ, а примопредаји су поред чланова удружења присуствовали >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << представници Војске Србије из сомборског Центра за обуку.
Председник удружења Мићо Радаковић се захвалио локалној самоуправи и председници општине Дубравки Кораћ која је према његовим речима препознала значај рада овог удружења.
Значи нам много, захваљујући разумевању којег није било раније. Годинама смо упућивали апеле, слали молбе и упите за решавање овог проблема. Тек са доласком новог руководства они су се померили са мртве тачке, изјавио је Радаковић.
Овом удружењу које је основано у Апатину 2014.године нове просторије ће олакшати функционисање и рад са члановима којих је у нашој општини око 60.
-Наши пензионери ће убудуће имати простор у којем ће моћи одржавати састанке и решавати за њих битне проблеме. А верујте ми да их војни пензионери имају доста. Тренутно имамо 60 чланова, а циљ удружења је збрињавање и пружање помоћи члановима, истакао је Радаковић.
The post ОТВОРЕНЕ ПРОСТОРИЈЕ УДРУЖЕЊА ПЕНЗИОНИСАНИХ ВОЈНИХ ЛИЦА У АПАТИНУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.