СКУПШТИНА УСВОЈИЛА ОЛАКШИЦЕ ЗА АПАТИНСКЕ УГОСТИТЕЉЕ

Izvor: Radio Dunav, 23.Okt.2020, 10:08

СКУПШТИНА УСВОЈИЛА ОЛАКШИЦЕ ЗА АПАТИНСКЕ УГОСТИТЕЉЕ

На данашњој трећој седници Скупштине општине Апатин одборници су усвојили Одлуку о олакшицама за утврђивање накнаде за коришћење јавних површина за летње баште на територији наше општине. Повластице су донете као би се ублажиле економске последице настале пандемијом вируса >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << КOVID-19.
Овом одлуком апатинским угоститељима је за 50% умањена цена закупа простора за летње баште, а олакшице се односе на период од 01. априла до 31. децембра 2020. године.
Како стоји у образложењу ове одлуке, разлог за њено доношење је потреба да се повећа ликвидност угоститеља односно закупаца летњих башти, и да се на тај начин очува пословање и запосленост те помогне наведеним привредним субјектима у отежаним условима пословања.
The post СКУПШТИНА УСВОЈИЛА ОЛАКШИЦЕ ЗА АПАТИНСКЕ УГОСТИТЕЉЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.