У ТОКУ САНАЦИЈА ПРИЛАЗНИХ ПУТЕВА АПАТИНСКИМ ВИКЕНД НАСЕЉИМА

Izvor: Radio Dunav, 21.Okt.2020, 10:57

У ТОКУ САНАЦИЈА ПРИЛАЗНИХ ПУТЕВА АПАТИНСКИМ ВИКЕНД НАСЕЉИМА

Ових дана се врши попуњавање рупа на прилазним путевима апатинским викенд насељима, за шта се користи стари асфалт који је скинут током радова на реконструкцији пута Мотел–Вагони. Иницијативу за коришћење ломљеног асфалта у ове сврхе су покренули грађани који имају викендице >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << у викенд насељима крај Апатина. Они су се са овом идејом обратили Локалној самоуправи, која је одлучила да им изађе у сусрет.
Немања Јовић, директор Туристичке организације Апатин је рекао да је ова акција веома значајна, јер власници викендица све више желе да категоризују своје објекте како би их издавали.
Након категоризације, викендица постаје смештајни капацитет и може се уврстити у туристичку понуду. Верујемо да ће ова акција охрабрити још више људи да категоризују своје објекте у викенд насељима и да почну да остварују приход од издавања смештаја, поручио је Јовић.
The post У ТОКУ САНАЦИЈА ПРИЛАЗНИХ ПУТЕВА АПАТИНСКИМ ВИКЕНД НАСЕЉИМА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.