Izvor: Radio Dunav, 14.Sep.2020, 08:39

„МЛАДОСТ“ СА ПЕНАЛА ПОРАЖЕНА У ДЕРБИЈУ

У дербију шестог кола Војвођанске фудбалске лиге Север који је одигран у Бачком Градишту домаћа „Војводина“ је минималним резултатом 1:0 савладала апатинску „Младост“.
Апатици су готово читаву утакмицу играли са играчем мање, јер је Дулић искључен већ у десетом минуту. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Упркос томе „Младост“ се добро држала све до 82 минута, када је након старта Мишковића над Дабижљевићем судија Рауковић из Суботице показао на белу тачку. Пенал је у погодак претворио најбољи стрелац лиге, Братислав Јелић.
Након овог пораза апатинска „Младост“ са тринаест освојених бодова дели другу позицију са имењаком из Бачког Петровца и ЧСК Пиваром. У наредном колу апатинци ће угостити Србобран.
The post „МЛАДОСТ“ СА ПЕНАЛА ПОРАЖЕНА У ДЕРБИЈУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.