Izvor: Radio Dunav, 28.Avg.2020, 08:59

ГОСТОВАЊЕ У ГРАДИШТУ БИ АПАТИНЦИМА МОГЛО ДА ДОНЕСЕ ЛИДЕРСКУ ПОЗИЦИЈУ

Дерби шестог кола Војвођанске фудбалске лиге Север ће бити одигран у Бачком Градишту где ће лидер првенства, екипа „Војводине“ дочекати другопласирану апатинску „Младост“. „Војводина“ у првих пет кола има максималан учинак и петнаест бодова, док Апатинци имају два бода >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << мање и евентуалном победом би избили на чело табеле. Утакмица у Бачком Градишту се игра у недељу, 13. септембра 2020. године од 16 часова.
Овог викенда ће бити одиграно четврто коло Међуопштинске фудбалске лиге први разред, у оквиру којег ће Купусински „Партизан“ сутра, 12. септембра 2020. године на свом терену играти против „Младости“ из Крушчића. Првопласирано „Братство 2019“ ће у недељу, 13. септембра на стадиону у Пригревици угостити „Омладинац“ из Дероња, док ће „Тереквеш“ одмерити снеге са „Липаром“. Све утакмице почињу у 16 часова и играју се без публике.
The post ГОСТОВАЊЕ У ГРАДИШТУ БИ АПАТИНЦИМА МОГЛО ДА ДОНЕСЕ ЛИДЕРСКУ ПОЗИЦИЈУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.