Izvor: Radio Dunav, 08.Sep.2020, 11:46

АПАТИНКЕ ИМАЈУ ПРИЛИКУ ДА НАУЧЕ ИНТЕРНЕТ ПРОГРАМИРАЊЕ

Апатин је један од неколико места у Србији у којима ће се у оквиру пројекта „Обуке за незапослене младе жене у области интернет програмирања 2020“, половином септембра, организовати обуке за незапослене жене од 18 до 30 година. Учешће на обукама је бесплатно, а едукација ће бити >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << реализована путем онлајн платформе ZOOM.
Општи циљ програма је да се путем едукације за интернет програмирање допринесе подизању стручних компетениција, чиме ће младе жене добити веће шансе за запошљавање, подићи самопоуздање и економски се оснажити. Додатне информације могу се добити у Испостави за запошљавање Апатин, Петра Драпшина 2а, Националне службе за запошљавање.
Попуњавање упитника за учешће у обуци и детаљније информације о самом програму могу се пронаћи ОВДЕ.
The post АПАТИНКЕ ИМАЈУ ПРИЛИКУ ДА НАУЧЕ ИНТЕРНЕТ ПРОГРАМИРАЊЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.