Izvor: Radio Dunav, 03.Avg.2020, 08:05

УСКОРО ОГРАНИЧЕЊЕ БРОЈА ЉУДИ НА КУПАЛИШТИМА

На питање како ће држава спровести мере на купалиштима, на којима свакодневно борави десетине хиљада грађана, Лончар је нагласио да институције стално упозоравају, да се поштују све мере, да буде органичен број људи.
-Видели смо како изгледа на Ади, имамо разлог јер људи >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << немају где да оду и имам разумевања, али ми можемо само да апелујемо да не раде то што раде и да не буду у толиком броју-, казао је Лончар.
Kако је навео, следећи корак државе би био да регулише такво стање са институцијама како би се испоштовало то што је прописано и како би се избегао ризик ширења вируса.
-Вирус неће нестати док не дође вакцина.
Он је истакао да Цовид-19 остаје са нама све док се не направи вакцина, а да ће онда морати да се вакцинише већина људи.
„Немојте да се заносимо и чекамо неки датум да само нестане“, истакао је министар.
Зато је поново апеловао на становништво да поштују све мере, као што су хигијена, дистанца и маске, како би се смањио број пацијената у болницама, чиме би здравствене установе биле ослобођене за пацијенте који нису заражени корона вирусом.
The post УСКОРО ОГРАНИЧЕЊЕ БРОЈА ЉУДИ НА КУПАЛИШТИМА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.