НАТАША ЛЕМИЋ И НОЕМИ ХЕЂБЕЛИ БРОНЗАНЕ НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ

Izvor: Radio Dunav, 07.Jul.2020, 15:03

НАТАША ЛЕМИЋ И НОЕМИ ХЕЂБЕЛИ БРОНЗАНЕ НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ

Чланица Куглашког клуба „Апатин“ Наташа Лемић се на државно првенство квалификовала још одличном партијом у Смедереву, када је у сениорској конкуренцији освојила прво место. Првенство државе је настављено у суботу, 04.7.2020. године у Бачкој Тополи, а након суботњег наступа, када >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << су се сабрали резултати Наташа је освојила бронзану медаљу. На овом такмичењу учествовала је и Јасна Орловић, која је освојила 13. место у комбинацији два наступа.
У апатинској Бањи Јунаковић 05. јула је одржан појединачни куп Србије за младе. Након шест купова градова, за ЖКК „Апатин“ пласман у финале су оствариле све три девојчице: Ноеми Хеђбели, Јелена и Тамара Бараћ.
У категорији млађих кадеткиња, Ноеми је оборила 511 чуњева и освојила треће место, а Тамара Бараћ је са 510 оборених чуњева оборила сопствени рекорд на званичном такмичењу и заузела четврту позицију.
Јелени Бараћ је треће место измакло за један чуњ, па је тако са оборена 553 чуња заузела четврту позицију укатегорији старијих кадета.
The post НАТАША ЛЕМИЋ И НОЕМИ ХЕЂБЕЛИ БРОНЗАНЕ НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.