РУКОМЕТАШИ АПАТИНА ТРЕЋИ НА МЕМОРИЈАЛУ У СИВЦУ

Izvor: Radio Dunav, 06.Sep.2023, 10:49

РУКОМЕТАШИ АПАТИНА ТРЕЋИ НА МЕМОРИЈАЛУ У СИВЦУ

У склопу припрема за нову сезону, Рукометни клуб “Апатин” је учествовао на 18. Меморијалном турниру “Владе и Новак” у Сивцу, на којем је екипа одиграла две утакмице. У првој утакмици плави су након извођења седмераца поражени од “Лавова” из Бачке Паланке резултатом 20:21, док >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << су у другом мечу славили против “Јединства” из Новог Бечеја са 26:21.
Апатинци су на овом меморијалу освојили треће место, али треба напоменути да су играли без Пилиповића, Гардијана, Хорвата и Комазеца. Наши рукометаши су успели да одиграју квалитетно, у неким моментима одлично, чиме су показали да ће ове године уз појачања која су доведена: Живковића, Ћерана и повратника Рађеновића бити једни од главних конкурената за прво место у Првој лиги Војводина.
The post РУКОМЕТАШИ АПАТИНА ТРЕЋИ НА МЕМОРИЈАЛУ У СИВЦУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.