Izvor: Radio Dunav, 24.Avg.2023, 08:32

ОБЈАВЉЕНА РАНГ ЛИСТА ПРИЈАВЉЕНИХ КАНДИДАТА ЗА ПОПИСИВАЧЕ ПОЉОПРИВРЕДЕ

Републички завод за статистику је објавио Ранг листу пријављених кандидата за пописиваче. За кандидате који се позивају у другу фазу селекције на Ранг листи је наведен термин и место за предају документације и интервју.
Сматра се да су објављивањем ове Ранг листе >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << сви кандидати који су конкурисали за посао пописивача обавештени о резултатима прве фазе селекције, и о томе када и где кандидати који су ушли у другу фазу селекције треба да дођу ради предаје тражене документације и интервјуа.
Ранг листа кандидата доступна је овде. У падајућем менију одаберите општину Апатин и појавиће се 40 кандидата који су прошли први круг и који треба да дођу 28. августа у 12 часова у велику салу СО Апатин за даљу селекцију. 
Списак потребне документације кандидати могу погледати овде.
Напомена: У случају да се не одазове довољан број кандидата потребних за обуку, редом ће, телефоном и имејлом, бити позивани кандидати „испод црте“ (кандидати који нису у првом кругу позвани на предају документације и интервју), док се не обезбеди потребан број кандидата за обуку.
Прелиминарна листа кандидата за пописиваче који се позивају на обуку биће објављена 1. септембра 2023. године, у 16 часова.
Извор: СО Апатин
The post ОБЈАВЉЕНА РАНГ ЛИСТА ПРИЈАВЉЕНИХ КАНДИДАТА ЗА ПОПИСИВАЧЕ ПОЉОПРИВРЕДЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.