У АПАТИНУ ОДРЖАН ТРАДИЦИОНАЛНИ ТУРНИР У УЛИЧНОЈ ОДБОЈЦИ

Izvor: Radio Dunav, 08.Jun.2020, 07:51

У АПАТИНУ ОДРЖАН ТРАДИЦИОНАЛНИ ТУРНИР У УЛИЧНОЈ ОДБОЈЦИ

Одбојкашки клуб „Апатин“ је у суботу организовао турнир у уличној одбојци за девојчице на којем поред домаћина, традиционално учествују још три клуба: ОК „Авалица“ Београд, ОК „TOP Volley“ Београд и ОК „Boom Volley“ Пригревица. Седму годину за редом, на три одбојкашка терена у центру >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << града је одигран велики број утакмица у категорији 2007., 2008. и 2009. годиште.
Организатори су свим учесницима турнира поделили медаље за успомену на прве утакмице и први турнир након вандредног стања у 2020. години.
У категорији 2007. годиште прво место је освојио ОК „Авалица“, друго „TOP Volley“ а треће ОК „Апатин“.
Доминацију у 2008. годишту је показао Одбојкашки клуб „Апатин“ чије су екипе заузеле прва два места, док је треће место заузела екипа „Boom Volley“ из Пригревице.
У најмлађој категорији најбоља је била екипа Апатина, друго место је припало ОК „Авалица“ а треће младим Пригревчанкама.
Као и ранијих година, након турнира је организовано дружење младих одбојкашица у пицерији „Замак“.
Нови састанак чланица ова четири клуба заказан је за наредну годину. У плану је да се турнир 2021. године одигра у одбојци на песку и то на две локације у нашој општини: на терену за одбојку на песку у Бањи Јунаковиц и на терену за одбојку на песку поред ресторана Плава Ружа.
The post У АПАТИНУ ОДРЖАН ТРАДИЦИОНАЛНИ ТУРНИР У УЛИЧНОЈ ОДБОЈЦИ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.