Izvor: Radio Dunav, 21.Avg.2023, 08:55

МЛАДИ АПАТИНСКИ ФУДБАЛЕРИ ОТПУТОВАЛИ У СПЛИТ

Aпатински фудбалери рођени 2007. и 2008. године који су средином јула постали шампиони Србије на турниру који носи назив “Coca-Cola Cup” а игра се у оквиру “Дунав осиграње Спортских игара младих”, јутрос су отпутовали у Сплит, где ће у среду и четвртак представљати наш град и земљу на >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << међународном турниру. У оквиру овог такмичења 25. агуста ће бити одржан “all star day” и ревијална утакмица са светским звездама попут Фига, Пиреса, Роберта Карлоса, Хавијера Занетија, Пеђе Мијатовића и других прослављених фудбалера.
Са младим апатинским фудбалерима у Сплит су отпутовали и функционери Спортског савеза општине Апатин Слободан Обрадовић и Радомир Радујко, који је уједно и координатор “Спортских игара младих” за општину Апатин.
The post МЛАДИ АПАТИНСКИ ФУДБАЛЕРИ ОТПУТОВАЛИ У СПЛИТ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.