Izvor: Radio Dunav, 26.Mar.2020, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ВЛАДА ПРЕПОРУЧИЛА ЦРКВАМА ДА ОБРЕДЕ ОБАВЉАЈУ БЕЗ ПРИСУСТВА ВЕРНИКА

Влада Србије упутила је препоруку црквама и верским заједницама да би се умањио ризика од заразе коронавирусом, верски обреди обављају на безбедан начин и без присуства верника, уз поштовање свих претходно донетих мера Владе.
Републичком фонду за пензијско и инвалидско >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << осигурање препоручено је да се исплата пензија и других права из пензијског и инвалидског осигурања врши одједном, у целокупном месечном износу.
Влада је на данашњој седници усвојила и одлуку да су испоруке заштитних маски, које Републички фонд за здравствено осигурање испоручује велетрговцима, ослобођене од ПДВ-а.
Раније издате радне дозволе страним држављанима, чији је рок истекао, сматраће се важећим све време трајања ванредног стања, преноси Бета.
Влада је одлучила и да ће свим пензионерима и корисницима привремене накнаде који су остварили своја права, закључно са 25. мартом бити исплаћена једнократна новчана помоћ у износу од 4.000 дина при чему ће се исплата вршити у складу са динамиком исплате пензија за март.
The post ВЛАДА ПРЕПОРУЧИЛА ЦРКВАМА ДА ОБРЕДЕ ОБАВЉАЈУ БЕЗ ПРИСУСТВА ВЕРНИКА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.