Izvor: Radio Dunav, 04.Avg.2023, 12:28

ПОНТОН У СОМБОРУ ОД ЈУТРОС У ФУНКЦИЈИ

Јутрос је почео да се одвија саобраћаја преко понтонског моста на Великом бачком каналу у Сомбору. Након што су инжењерци Војске Србије завршили посао, постављена је саобраћајна сигнализација чиме су се створили усллови да саобраћај преко понтонског моста буде пуштен. Како >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << смо сазнали, возила се пропуштају наизменично а саобраћај је регулисан семафором.
Понтонским мостом могу прелазити путничка и комби возила, док теретна возила и даље морају да користе алтернативни путни правац Сомбор – Лугово – Пригревица – Апатин.
Надлежни апелују на возаче који користе понтон да буду стрпљиви, али и опрезни приликом преласка са једне обале канала на другу, како би се избегле евентуалне непријатности које могу да се догоде у оваквим ситуацијама.
The post ПОНТОН У СОМБОРУ ОД ЈУТРОС У ФУНКЦИЈИ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.