Izvor: Radio Dunav, 24.Mar.2020, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ЈКП „НАШ ДОМ“ СУТРА ПОЧИЊЕ ПОДЕЛУ СРЕДСТВА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈУ

У циљу појачавања мера против сузбијања вируса корона и појачавања мера дезинфекције, Јавно комунално предузеће „Наш дом“ Апатин ће од сутра, 25. марта 2020. године почети са поделом дезинфекционог средства на бази хлора. Према речима директора апатинског Комуналног предузећа >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Небојше Смиљанића, средство за дезинфекцију ће добити правна лица али и стамбене заједнице у нашој општини.
-Правна лица и предузетници који своју делатност обављају на територији општине Апатин и који раде током ванредног стања, a имају потребу за дезинфиковањем својих просторија могу се јавити путем телефона 025/772-415 од 8 до 12 часова како би оставили своје податке и потом били обавештени о начину и термину преузимања дезинфекционог средства, рекао је Смиљанић. Он је нагласио да ће правно лице у зависности од делатности којом се бави и броја запослених лица добити адекватну количину средства за дезинфекцију.
Када су у питању стамбене заједнице, управници зграда или председници кућних савета ће позивом на број 025/772-415 добити термин када могу да преузму дезинфекционо средство. Како је најавио директор ЈКП „Наш дом“, сваки улаз у зграду ће добити довољне количине хлора и станари ће моћи да дезинфикују ходнике и прилазе објектима у којима станују.
The post ЈКП „НАШ ДОМ“ СУТРА ПОЧИЊЕ ПОДЕЛУ СРЕДСТВА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.