ПОЧЕЛА РЕКОНСТРУКЦИЈА КРОВА АПАТИНСКЕ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ

Izvor: Radio Dunav, 04.Avg.2023, 08:56

ПОЧЕЛА РЕКОНСТРУКЦИЈА КРОВА АПАТИНСКЕ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ

Радови на реконструкцији Основне школе “Жарко Зрењанин” Апатин се настављају. Након што су реновиране учионице у приземљу објекта, сада се ради кров школске зграде, за шта је Министарство за локалну самоуправу дало осам милиона динара, а општина Апатин је из буџета додала >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << још пет милиона динара. Општина “Апатин” је у буџету за 2023. годину определила значајна средства за реконструкцију Основне школе “Жарко Зрењанин”, а када се томе дода и новац добијен по конкурсима, јасно је да је у санацију објекта ове образовне установе у претходних годину дана уложено много новца.
-Заменом крова се наставља континуирано улагање у Основну школу “Жарко Зрењанин”, које смо започели ове године. Нови кров је у претходном периоду добила и хала “Раде Ратко Вејин”, у којој смо заменили паркет и реконструисали свлачионице. До краја године очекујем даље инвестирање у нашу Основну школу, како бисмо најмлађим суграђанима обезбедили што боље услове за школовање, поручила је председница општине Апатин Дубравка Кораћ.
Радови на крову апатинске Основне школе су у пуном јеку, тако да ће ова установа нову школску годину дочекати са потпуно реновираним кровним покривачем.
default default The post ПОЧЕЛА РЕКОНСТРУКЦИЈА КРОВА АПАТИНСКЕ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.