Izvor: Radio Dunav, 03.Avg.2023, 12:36

ПОЧЕЛО ПОСТАВЉАЊЕ ПОНТОНА У СОМБОРУ! СУТРА ЋЕ БИТИ ОТВОРЕН ЗА САОБРАЋАЈ

Војска Србије је својим камионима данас у Сомбор допремила делове понтонског моста, који ће бити постављен на Великом бачком каналу. Инжењерци војске су поред моста код Електродистрибуције у Сомбору који се у потпуности реконструише, почели постављање понтона који би требао >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << да споји Апатин и Сомбор, како грађани од једног до другог места више неби ишли алтернативним правцем преко Пригревице. Ово ће много значити и за становнике Буковца и Централе, који већ неко време блокадом пута указују на проблем у којем су нашли након почетка радова на мосту.
Како смо сазнали, рок за поставку понтона истиче данас у 22 сата, али према информацијама са терена, он ће бити готов већ данас у подподневним сатима. Саобраћај преко понтонског моста ће званично бити пуштен сутра ујутро.
Понтон ће свима олакшати функционисање, а нарочито онима који сваког дана по неколико пута морају да пређу са једне обале канала на другу.
The post ПОЧЕЛО ПОСТАВЉАЊЕ ПОНТОНА У СОМБОРУ! СУТРА ЋЕ БИТИ ОТВОРЕН ЗА САОБРАЋАЈ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.