У ТОКУ АСФАЛТИРАЊЕ АПАТИНСКОГ ПУТА У ПРИГРЕВИЦИ, СУТРА ЗАВРШЕТАК РАДОВА

Izvor: Radio Dunav, 26.Jul.2023, 15:42

У ТОКУ АСФАЛТИРАЊЕ АПАТИНСКОГ ПУТА У ПРИГРЕВИЦИ, СУТРА ЗАВРШЕТАК РАДОВА

Радови на реконструкцији Апатинског пута у Пригревици се приводе крају. Путари постављају завршни слој асфалта и ако временске прилике дозволе, тај посао ће бити завршен сутра. Према речима Дубравке Кораћ – председнице општине Апатин, након тога би требала да буде постављена >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << сигнализација чиме ће овај посао бити окончан много пре рока.
-Иако је рок за завршетак радова био 35 дана, извођач се потрудио да максимално убрза реализацију и посао ће бити завршен за нешто више од две недеље. Пут преко Пригревице је због реконструкције моста на Великом бачком каналу у Сомбору сада главна саобраћајница између Апатина и Сомбора, па смо са фирмом која ради реконструкцију ове изузетно битне саобраћајнице у Пригревици договорили да се радови убрзају. Наишли смо на разумевање и извођач је ангажовао сву своју механизацију како би посао био што кавлитетније и брже урађен, па се овим путем захваљујем фирми која је радила реконструкцију. Радови су при крају, асфалтирање очекујемо да буде готово већ у току сутрашњег дана, а након тога и да буде постављена хоризонтална и вертикална сигнализација, рекла је Дубравка Кораћ.
Када буде пуштен саобраћај на овој деоници пута, сви који су у транзиту кроз Пригревицу више неће морати да иду кроз центра села по путевима од коцке, већ ће удобније, безбедније и брже моћи да прођу ободом села, новим асфалтом.
The post У ТОКУ АСФАЛТИРАЊЕ АПАТИНСКОГ ПУТА У ПРИГРЕВИЦИ, СУТРА ЗАВРШЕТАК РАДОВА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.