Izvor: Radio Dunav, 25.Jul.2023, 13:10

АПАТИНСКИ ЦРВЕНИ КРСТ ПРЕДАВАЊЕМ ОБЕЛЕЖИО СВЕТСКИ ДАН ПРЕВЕНЦИЈЕ УТАПАЊА

Данас се обележава 25. јул, Светски дан превенције утапања, а тим поводом Црвени крст Апатин је у оквиру бесплатне школе пливања која се реализује на базенима “Бање Јунаковић” полазницима одржао предавање о безбедности на води.
Предавач је био волонтер апатинског Црвеног >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << крста и лиценцирани спасилац на води проф. Бојан Томашевић, а Деца и сви присутни су имали прилику да науче како што безбедније да користе стечену технику пливања и на који начин не угрожавајући себе и друге, да користе водене потенцијале за безбедно пливање.
Учесници су кроз игру меморије показали завидно знање о овој теми, на основу чега се може закључити да је акција била успешна. Ово је треће по реду предавање за полазнике школе пливања у овој години.
The post АПАТИНСКИ ЦРВЕНИ КРСТ ПРЕДАВАЊЕМ ОБЕЛЕЖИО СВЕТСКИ ДАН ПРЕВЕНЦИЈЕ УТАПАЊА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.