Izvor: Radio Dunav, 21.Jul.2023, 16:00

ВОДА У КУПУСИНИ НИЈЕ ЗА ПИЋЕ! ПОСТАВЉЕНА ЦИСТЕРНА ЗА СНАБДЕВАЊЕ МЕШТАНА

Из Јавног комуналног предузећа “Наш дом” су саопштили да због микробиолошке неисправности вода у Куписини није за пиће.
“На основу Решења санитране инспекције Сомбор које је донето након извршених анализа, а на основу санитарног надзора, забрањена је употреба воде >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << за пиће у насељеном месту Купусина. ЈКП „Наш дом“ Апатин ради на дезинфекцији фабрике воде и водоводне мреже, након чега ће се извршити поновно узорковање, те потом утврђене микробиолошке исправности грађани насељеног места Купусина ће бити благовремено обавештени”, стоји у допису овог апатинског комуналног предузећа.
За време трајања забране употребе воде за пиће, ЈКП „Наш дом“ Апатин ће обезбедити цистерну са пијаћом водом која ће бити постављења иза фабрике воде у Купусини.
The post ВОДА У КУПУСИНИ НИЈЕ ЗА ПИЋЕ! ПОСТАВЉЕНА ЦИСТЕРНА ЗА СНАБДЕВАЊЕ МЕШТАНА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.