Izvor: Radio Dunav, 14.Feb.2020, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ОДБОЈКАШИЦЕ СУТРА ДОЧЕКУЈУ СУБОТИЧКИ „СПАРТАК“

Одбојкашице Апатина сутра, 15. фебруара 2020. године од 13,45 часова у хали ОШ „Жарко Зрењанин“ играју првенствену утакмицу против ЖОК „Спартак 2“ из Суботице.
Апатинке у овај сусрет улазе као лидери на табели, док Суботичанке заузимају пето место на табели Прве лиге север. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Одбојкашки клуб „Апатин“ је у јесењем делу првенства славио у Суботици максималним резултатом 3:0 у сетовима. У редовима Суботичанки сутра ће бити и неколико играчица које наступају за прву екипу Спартака у Супер лиги Србије, а за други тим играју на двојну регистрацију.
Пионирке Одбојкашког клуба „Апатин“ су и у овој сезони избориле пласман у квалитетну лигу Војводине, на пионирско првенство Војводине међу 20 најбољих клубова у покрајини. Младе одбојкашице Апатина у недељу, 16. фебруара дочекују екипу Руме. Утакмица се игра у апатинској спортској хали од 13 часова.
The post ОДБОЈКАШИЦЕ СУТРА ДОЧЕКУЈУ СУБОТИЧКИ „СПАРТАК“ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.