АПАТИНАЦ РАДОВАН ВЛАХОВИЋ СА ЗОРАНОМ ПАВИЋ ПРОМОВИШЕ ЊЕН НОВИ ХИТ „ЧЕКАЋУ ТЕ ГОРЕ“

Izvor: Radio Dunav, 12.Feb.2020, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

АПАТИНАЦ РАДОВАН ВЛАХОВИЋ СА ЗОРАНОМ ПАВИЋ ПРОМОВИШЕ ЊЕН НОВИ ХИТ „ЧЕКАЋУ ТЕ ГОРЕ“

Апатинац Радован Рајко Влаховић и наша популарна певачица Зорана Павић промовисаће 21. фебруара у Матици исељеника у Београду свој нови хит „Чекаћу те горе“.
Рајко и Зорана успешно сарађују већ неколико година. Заједно наступају и шире добре вибрације код публике, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << обоје познати и као музичари увек ведрог расположења. Резултат дугогодишњег пријатељства је и нова песма у акустичном аранжману.
-Зорана и ја смо стари другари, познајемо се још од 1993-94. године. Она је фантастичан извођач. Активно се дружимо задње две године, имамо заједнички бенд „Балкан соул“ и наступамо широм Европе. Људи нас дивно прихватају. Песму „Чекаћу те горе“ снимили смо у музичком студију у Гетеборгу. Публика је још није чула у потпуности, само фрагменте. Зорана је урадила текст, а ја музику и аранжмане. На иницијативу пријатеља продуцента одсвирао сам и мандолине, што је песми која спада у љубавне баладе дало потпуно другу димензију, рекао је Радован Влаховић.
Музичар је открио да је на Зоранином првом албуму одсвирао акустичне гитаре, што се и њој и публици допало и од тада тече њихово пријатељство и сарадња.
Радован је шест година био део екипе Радио Дунава. Апатинци се још сећају емисије „Brainwashing“.
На један хумористичан и сатиричан начин причали смо са слушаоцима о дневним и актуелним темама. Емисија је ишла недељом, слушали смо разноврсну музику, а колико приметим људи је се и данас радо помињу. Била су то лепа времена када сам живео у Апатину. Волим овај град и често ми недостаје. Овде су ми рођена деца, ту сам провео неколико лепих година, а недостаје ми и Дунав, додаo је Рајко.
Године 2013. са породицом се преселио у Шведску, како у шали каже у потпуности је емигрирао. Тамо има грађевинску фирму у којој је запослено неколико радника. Иако у фирми има директорску функција, каже да га обавезе музичара често одвуку на другу страну.
Ја сам музичар и музика је мој живот. Док сам живео у Београду свирао сам са два бенда, од тога је Корпус деликт успео да направи значајнију каријеру, а у Апатину сам свирао у три бенда. Одласком у Гетеборг поново сам пронашао место где могу да свирам. Имам два шведска бенда, један рок, а други џез. Имам две сјајне пријатељице певачице са којима радим акустичне свирке широм Шведске. Повезао сам се са људима са којима сам радио док сам био у Радио Београду и обновио сарадњу, каже музичар.
Поред успешног рада са Зораном Павић, Радован је недавно имао одличну сарадњу са др Нелетом Карајлићем са којим ради концерте по Европи и учествује у промоцији Нелетове нове књиге.
Промоција песме „Чекаћу те горе“ биће од 20 часова.
The post АПАТИНАЦ РАДОВАН ВЛАХОВИЋ СА ЗОРАНОМ ПАВИЋ ПРОМОВИШЕ ЊЕН НОВИ ХИТ „ЧЕКАЋУ ТЕ ГОРЕ“ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.