Izvor: Radio Dunav, 17.Jan.2020, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

АПАТИНСКИ КЛУБОВИ НАСТАВЉАЈУ ТАКМИЧЕЊЕ У КУГЛАШКИМ СУПЕР ЛИГАМА

Овог викенда почиње други део првенства у куглашким Супер лигама Србије, а оба клуба из општине Апатин у првом колу гостују.
Апатинске куглашице сутра од 16 часова играју против „Баната“ у Зрењанину. Апатинке у други део сезоне елитног тачмичења улазе са четврте позиције >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << и имају 12 освојених бодова, док су њихове сутрашње ривалке претпоследње са свега четири освојена бода.
Куглаши Апатина ће у недељу, 19. јауара 2020. године од 11 часова, у Крагујевцу одмерити снагу са домаћим „Металцем“. Апатинци након десет одиграних кола у Супер лиги Србије имају скор од чеетири победе и шест пораза и са осам освојених бодова су осми на табели, а „Металац“ је са 12 бодова пети.
The post АПАТИНСКИ КЛУБОВИ НАСТАВЉАЈУ ТАКМИЧЕЊЕ У КУГЛАШКИМ СУПЕР ЛИГАМА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.