Izvor: Radio Dunav, 16.Jan.2020, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

МАГЛА И ПОЛЕДИЦА СТВАРАЈУ ПРОБЛЕМЕ ВОЗАЧИМА! ПОТРЕБАН ДОДАТНИ ОПРЕЗ ЗА ВОЛАНОМ

Наставља се период у којем магла и поледица возачима стварају највише проблема у вожњи, због које је саобраћај успорен и отежан, саопштио је Ауто-мото савез Србије.
Најгушћа магла је у јутарњим сатима, током дана је присутна у виду сумаглице када је виђљивост боља, међутим, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << већ са првим вечерњим сатима се она поново смањује када због нижих температура постоји и опасност од поледице на коју упозоравамо возаче.
На појединим деоницама видљивост је смањена на стотинак метара на подручју Војводине и Београда, а слично је и на путевима источне и југоисточне Србије, Шумадије, Поморавља.
Према најавама метеоролога, магла ће се задржати и наредних дана. Јутарње температуре ће бити -2, а максималне дневне један до два степена изнад нуле. Због свега наведеног, возачи треба да буду додатно опрезни и прилагоде вожњу условима на путу.
The post МАГЛА И ПОЛЕДИЦА СТВАРАЈУ ПРОБЛЕМЕ ВОЗАЧИМА! ПОТРЕБАН ДОДАТНИ ОПРЕЗ ЗА ВОЛАНОМ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.