Izvor: Radio Dunav, 14.Jan.2020, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

НА КУГЛАНИ БАЊЕ ЈУНАКОВИЋ ОДРЖАНО ПОЈЕДИНАЧНО ПРВЕНСТВО ВОЈВОДИНЕ

На куглани Бање Јунаковић у недељу, 12. јануара је одржано појединачно првенство Војводине у куглању за мушкарце и жене.
У мушкој конкуренцији наступило је четрдесет куглаша, а на Првенство државе од Апатинаца су се пласирали Немања Мусулин који је освојио пето место са >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << 607 оборених чуњева, деветопласирани Мирослав Дрљача са 592 и Миле Вулетић који је са 589 чуњева заузео дванаесто место.
У женској конкуренцији учествовало је 32 куглашице, а пласман на државно првенство из Куглашког клуба „Апатин“ изборила је Јасна Орловић која је са 565 чуњева била пета, док ће Наташа Лемић као победница прошлогодишњег појединачног првенства Србије бранити титулу.
Такмичење у куглашким Супер лигама Србије се наставља наредног викенда. Куглаши Апатина ће гостовати у Крагујевцу домаћем „Металцу“, а жене ће у Зрењанину одмерити снагу са „Банатом“.
The post НА КУГЛАНИ БАЊЕ ЈУНАКОВИЋ ОДРЖАНО ПОЈЕДИНАЧНО ПРВЕНСТВО ВОЈВОДИНЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.