БОЖИЋНИ ВАШАР У СУБОТУ

Izvor: Radio Dunav, 10.Dec.2019, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

БОЖИЋНИ ВАШАР У СУБОТУ

У организацији Удружење Немаца Адам Беренц, KУД Царза и љубитеља природе Франц Шпајзер и ове године се одржава Божићни вашар. Вашар ће бити одржан у суботу, 14. децембра, од 10 до 17 часова у просторијама Удружења, поред Две Цркве, у Улици Жарка Зрењанина број 14.
-Посетиоци као >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << и претходних година могу купити уникатне поклоне, украсе и новогодишњу декорацију, као и ручне радове. Слаткише, мед и производе од меда, а биће и крафт пива, каже испред организатор Власта Миленковић, која је данас позвала грађане да посете ову манифестацију.

Организатори су у сарадњи Удружењем љубитеља коња „УЛАР“ из Апатина обезбедили бесплатне вожње фијакером до Вашара. Информације о гратис купонима за вожњу као и о поласку фијакера могу се добити путем телефона 060 66 00 252. Места су ограничена, а фијакери ће полазити испред радње „Тесла“ од 11 до 13 часова.
Улаз на вашар је слободан.
The post БОЖИЋНИ ВАШАР У СУБОТУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.