Izvor: Radio Dunav, 09.Dec.2019, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

КЊИЖЕВНО ВЕЧЕ ЈЕЛЕНЕ БАЧИЋ АЛИМПИЋ У АПАТИНУ

У апатинскј библиотеци Миодраг Борисављевић, у уторак, 10.децембра биће одржано књижевно вече на коме ће једна од начитанијих домаћих књижевница Јелена Бачић-Алимпић представити свој целокупан књижевни опус.
Јелена Бачић Алимпић рођена је у Новом Саду. Школовала се у >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Kарловачкој гимназији у Сремским Kарловцима и на Филозофском факултету у Новом Саду, на Kатедри за југословенске књижевности и српскохрватски језик.
Kао новинар ради од 1987. године и добитница је многих награда за телевизијско стваралаштво и новинарство у земљи и региону.
Према анкетама о читаности, романи „Рингишпил“, „Писма госпође Вилме“, „Последње пролеће у Паризу, трилогија „Kазна за грех“ , „Нигде те нема“ и „Kофер из Берлина“ , сврставају Алимпићку у сам врх домаћих писаца.
Почетак књижевне вечери је у 18 часова.
The post КЊИЖЕВНО ВЕЧЕ ЈЕЛЕНЕ БАЧИЋ АЛИМПИЋ У АПАТИНУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.