Izvor: Radio Dunav, 03.Dec.2019, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

САОПШТЕЊЕ СРС- СТОП МИГРАНТИМА

Саопштење Информативне службе Општинског одбора Српске радикалне странке преносимо у целости.
СТОП МИГРАНТИМА
Српска радикална странка је пре четири године упозоравала јавност шта ће се догодити уколико држава одлучно не спречи неконтролисан и нелегалан прилив >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << миграната на територију Републике Србије.
Захтевали смо подизање зида на граници по узору на Мађарску, присуство припадника Војске Србије на границама како би се спречио њихов нелегалан улаз у државу и евентуално њиховово трајно насељавање.
Актуелни режим се у циљу додворавања Европској унији оглушио на сва наша упозорења и на тај начин су наступлиле последице и проблеми које данас имамо.
У последње време забележен је велики прилив миграната, како у нашој општини тако и у целом региону, а све су чешћи њихови груби насртаји на наше грађане и њихову имовину.
Министарство унутрашњих послова без икаквог саопштења и адекватне реакције све то мирно посматра, као да се ништа не догађа. Грађани су уплашени, незаштићени и пуштени да сами решавају новонастали проблем, што може изазвати још штетније последице и још већу нетрепељивост.
С обзиром да постоји велика опасност да би се у наредном периоду могао догодити инцидент већих размера захтевамо од Министарства унутрашњих послова и надлежних државних органа да заштите безбедност и имовину грађана и да све мигранте депортују са територије наше општине. Боравак миграната на територији општине Апатин је апсолутно неоправдан јер у нашој општини не постоји прихватни центар, ни гранични прелаз те захтевамо њихово хитно измештање.
Српска радикална странка је против боравка миграната на територији Србије и против њиховог трајног настањивања, а наша држава нема никаву моралну обавезу да их збрињава.
Нека их удомљавају они који су направили хаос у њивовим државама, пре свих САД и државе НАТО пакта.
Информативна служба СРС
The post САОПШТЕЊЕ СРС- СТОП МИГРАНТИМА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.