Izvor: Radio Dunav, 29.Nov.2019, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ФУДБАЛЕРИ НА ОДМОРУ, РУКОМЕТАШИ ИГРАЈУ ПОСЛЕДЊЕ КОЛО, КОШАРКАШИ И ОДБОЈКАШИЦЕ НАСТАВЉАЈУ ТАКМИЧЕЊЕ

Јесењи део такмичења у нижим фудбалским лигама је завршено претходног викенда, а фудбалери ће бити на одмору до марта.
У оквиру једанаестог кола Друге лиге север, рукометаши ПИК-а ће вечерас од 20 сати у пригревачкој спортској хали играти против Сомбора.
Рукометаши >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Апатина у оквиру последњег кола Прве лиге север које се игра за викенд гостоваће у Бачком Јарку где ће играти против домаће Младости.
Кошаркашки клуб Апатин у оквиру деветог кола Друге регионалне лиге група Б сутра, 30. новембра од 17 сати гостује у Банатстком Карађорђеву. Апатинци су трећи на табели и у меч са Карађорђевом улазе након три везане победе, док су њихови сутрашњи домаћини шестопласирани.
Кошаркаши Дунава ће свој меч деветог кола против Сивца одиграти у среду, 4. децембра од 20 сати у апатинској спортској хали. Дунав је након прошлонедељне победе у дербију над Србобраном, једина непоражена екипа у Другој регионалној лиги група А и заузима лидерску позицију на табели.
Одбојкашице „Boom Volleya“ сутра, 30. новембра од 19 часова на свом терену играју против Суботице. Пре утакмице сениорки, од 17 часова пионирке „Boom Volleya“ ће играти против ЦВС-а из Сомбора. Пионирке ће у недељу у Пригревици одиграти још две заостале утакмице пионирске лиге јужна бачка. Од 10,30 противник ће им бити „Wolfland“ из Каравукова а од 13,30 „Volleystars“ Сомбор.
Одбојкашице Апатина у недељу, 01. децембра гостују у Оџацима где ће од 18 часова играти против екипе Гоксин. Апатинке се пред ову утакмицу налазе на другом месту на табели, док су њихове противнице на зачељу табеле. Пре утакмице сениорки, од 16 часова у СЦ Оџаци одиграће се утакмица пионирске лиге Војводине, група јужна бачка у којој ће снаге одметири девојчице ова два клуба. Пионирке ОК Апатин се налазе на првом месту на табели. Друга екипа ОК Апатин у суботу у последњем колу јесењег дела првенства гостује у Бачкој Паланци. Пред овај меч одбојкашице Апатина заузимају треће место на табели Друге Војвођанске лиге.
The post ФУДБАЛЕРИ НА ОДМОРУ, РУКОМЕТАШИ ИГРАЈУ ПОСЛЕДЊЕ КОЛО, КОШАРКАШИ И ОДБОЈКАШИЦЕ НАСТАВЉАЈУ ТАКМИЧЕЊЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.