Izvor: Radio Dunav, 27.Nov.2019, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ОБУКА ЗА ПОЧЕТНИКЕ У ПОСЛОВАЊУ

У скупштинској сали зграде општине Апатин (Српских Владара 29) 11. и 12. децембра 2019. године ће бити одржана обука за почетнике у пословању, која је намењена свим незапосленим лицима као и физичким лицима која желе да добију више информација о могућностима везаним за покретање сопственог >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << посла.
Теме које ће се обрађивати током ове дводневне обуке су: мотиви и особине предузетника, анализа и вредновање пословне идеје, правни основ пословања, регистрација привредних субјеката, порези и доприноси, као и бизнис план – практичан део.
Обука ће се одржати наведеним данима од 10 до 13 часова, а сви заинтересовани могу да се пријаве путем телефона на: 021/55-77-81 или мејлом andrea.stijepic@rda-backa.rs
Сертификат који ће заинтересовани добити по завршетку обуке, један је од услова за конкурисање за бесповратна средства код Националне службе за запошљавање. Такође, сертификат даје предност при конкурисању за средства код Фонда за развој Републике Србије.
The post ОБУКА ЗА ПОЧЕТНИКЕ У ПОСЛОВАЊУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.