Izvor: Radio Dunav, 03.Jul.2023, 09:18

ОПШТИНА АПАТИН ПРОДАЈЕ ГРАЂЕВИНСКО ЗЕМЉИШТЕ, ПОСЛОВНЕ ПРОСТОРЕ И НЕПОКРЕТНОСТИ

Локална самоуправа је расписала оглас о отуђењу градског грађевинског земљишта, пословних простора и непокретности у јавној својини општине Апатин путем јавног надметања.
Понуђена су два пословна простора у Апатину, од којих је један у приземљу стамбено-пословне зграде >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << у блоку 112, бр. 64 (зграда „С-6“), а други у приземној стамбеној згради у улици Николе Тесле бр. 21. Када су у питању непокретности, општина Апатин продаје једну парцелу грађевинског земљишта са објектима у Апатину и две такве парцеле у Купусини. На лицитацији се нашло пет парцела грађевинског земљишта и једна њива друге класе у Апатину, као и једна парцела грађевинског земљишта у Пригревици.
Јавно надметање (лицитација) за наведене непокретности спровешће се 1. августа 2023. године у “Плавој сали” зграде Општине Апатин, а детаљније информације о огласима могу се пронаћи ОВДЕ.
The post ОПШТИНА АПАТИН ПРОДАЈЕ ГРАЂЕВИНСКО ЗЕМЉИШТЕ, ПОСЛОВНЕ ПРОСТОРЕ И НЕПОКРЕТНОСТИ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.