Izvor: Radio Dunav, 26.Nov.2019, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

У АПАТИНУ ПОСТАВЉЕНЕ ТУРИСТИЧКЕ ТАБЛЕ

У општини Апатин претходних дана постављене су табле туристичке сигнализације на фреквентним позицијама у граду, као и на местима погодним за пружање информација о туристичким локацијама.
По Апатину је постављено 68 путоказних табли, затим 15 табли информативног карактера >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << који се налазе између самих туристичких објеката. Поред тога имамо и 4 табле на којима се налази мапа целог града са улицама и распоред тих објеката са графичким приказом. То ће олакшати сналажење свих гостију који посете Апатин, а потенцијално ће повећати задржавање у Апатину, јер ће сви они који долазе на врло јасан и уочљив начин моћи да спознају шта све могу видети у Апатину. У плану је да на овакве инфо табле ставимо и бар кодове који ће се моћи очитавати путем мобилних телефона и даље усмеравати на наш сајт, који шире описује локацију. – рекао је директор Туристичке организације Апатин, Немања Јовић .
Јовић је додао и да су садржаји на таблама поред српског исписани на енглеском и немачком језику.
The post У АПАТИНУ ПОСТАВЉЕНЕ ТУРИСТИЧКЕ ТАБЛЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.