Izvor: Radio Dunav, 20.Nov.2019, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

АПЕЛ ГРАЂАНИМА ДА ПРИЈАВЕ ЕВЕНТУАЛНЕ ЗЛОУПОТРЕБЕ СА НАПУШТЕНИМ ПСИМА

Драгана Стамболија, шеф општинске комуналне инспекције, апеловала је данас на грађане да уколико примете особе или возила на које посумњају да довозе и испуштају псе у Апатину, о томе хитно обавесте одељење за комуналну инспекцију.
Ако наши суграђани имају било какву >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << сумњу или сазнања да неке особе возилима допремају напуштене псе на територију општине Апатин о томе хитно обавесте инспекцију. Довољно је да опишу возило, забележе регистарски број, направе фотографију или видео снимак и позову комуналну инспекцију, како би уз помоћ полиције и надлежних инспекција реаговала, истиче Стамболија.
Она је нагласила да такав случај на територији општине Апатин још није забележен, али и да се друштвеним мрежама последнњих месеци интезивно коментарише ситуација у којој су непознате особе виђене да комбијем довозе псе у Апатину. Причи у прилог иде и повећан број напуштених животиња на улицама, за које Стамболија каже да су већином власнички пси избачени на улицу.
Стамболија истиче да ће акције уклањања напуштених паса са улица бити интезивиране наредних месеци.
Последњом коју је јуче спровела општинска инспекција преко предузећа „Kомуналац“ из Kуле, са улица Апатина уколоњено је 17 напуштених паса.
The post АПЕЛ ГРАЂАНИМА ДА ПРИЈАВЕ ЕВЕНТУАЛНЕ ЗЛОУПОТРЕБЕ СА НАПУШТЕНИМ ПСИМА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.