Izvor: Radio Dunav, 30.Jun.2023, 10:42

УСПЕШАН КРАЈ ПОТРАГЕ ЗА ВОЗАЧИЦОМ КОЈА ЈЕ ОБОРИЛА БИЦИКЛИСТУ У АПАТИНУ

Само 48 сати након судара на раскрсници код хотела Војводина у Апатину, у којем је непозната женска особа аутомобилом оборила бициклисту и напустила место несреће, апатинска полиција успела је да реши овај случај.
Интензивним радом, прегледом возила марке Рено- Кангу регистрованих >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << на територији општине, прегледом надзорних камера са околних објеката и великој помоћи очевидаца, возачица је пронађена.
Према информацијама које је портал радио “Дунав” добио, у истрази је била значајна и информација са дела ретровизора који је отпао приликом судара јер је садржавао податке о моделу и годишту аутомобила.
Возачицу чије име још увек није саопштено, очекује кривична одговорност за изазивање саобраћајне несреће, али и за напуштање места несреће. Запрећена казна за напуштање места несреће је изузетно оштра, по Кривичном законику РС и до три године затвора.
Овим се такође шаље снажна порука свим возачима да буду одговорни у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и воде рачуна о сигурности свих учесника у саобраћају, укључујући и бициклисте.
The post УСПЕШАН КРАЈ ПОТРАГЕ ЗА ВОЗАЧИЦОМ КОЈА ЈЕ ОБОРИЛА БИЦИКЛИСТУ У АПАТИНУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.