Izvor: Radio Dunav, 15.Nov.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

РУКОМЕТНИ ВИКЕНД У ПРИГРЕВИЦИ – СЕНИОРИ ИГРАЈУ ПРОТИВ ЛИДЕРА НА ТАБЕЛИ! АПАТИНЦИ У ПАЗОВИ ИГРАЈУ ДЕРБИ ЗАЧЕЉА

Рукометаши ПИК Пригревице сутра, 16. новембра 2019. године на свом терену играју дерби меч Друге лиге север против лидера на табели, екипе Херцеговац из Гајдобре. Пригревчани у дерби улазе са друге позиције и два бода заостатка у односу на сутрашњег ривала. Меч се игра у пригревачкој >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << спортској хали од 19 сати, а цена улазнице је симболичних 50 динара, док деца која похађају ОШ „Младост“ не плаћају улаз.
У недељу, 17. новембра од 18 часова, рукометашице ПИК Пригревице ће у хали ОШ „Младост“ одиграти меч деветог кола Друге лиге север против РК Раванград из Сомбора. Истог дана од 9 часова пионири ПИК-а ће одиграти пето и последње коло Лиге млађих категорија Војводине. Пригревачки дечаци ће у пригревачкој спортској хали одиграти две утамице. Прва утакмица почиње у 9 сати а противник младим Пригревчанима ће бити РК БСК 2012 из Бачког Брестовца, до ће други меч дечаци ПИК-а одиграти од 11,30 сати против вршњака из РК Апатин.
Рукометни клуб Апатин у недељу, 17. новембра од 15 сати гостује у Новој Пазови истоименој екипи. Биће ово дерби зачеља Прве лиге север, јер су Апатинци са два освојена бода последњи на табели, док су њихови сутрашњи домаћини претпоследњи и имају четири бода.
The post РУКОМЕТНИ ВИКЕНД У ПРИГРЕВИЦИ – СЕНИОРИ ИГРАЈУ ПРОТИВ ЛИДЕРА НА ТАБЕЛИ! АПАТИНЦИ У ПАЗОВИ ИГРАЈУ ДЕРБИ ЗАЧЕЉА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.