Izvor: Radio Dunav, 28.Jun.2023, 09:13

ДОЗВОЉЕНЕ ПОСЕТЕ ПАЦИЈЕНТИМА У СОМБОРСКОЈ БОЛНИЦИ, ИЗУЗЕВ ОНИХ КОЈИ СЕ ЛЕЧЕ ОД КОВИДА

Министарство здравља Републике Србије је својим дописом од 19. јуна 2023. године укинуло претходну Одлуку којом се забрањују посете у здравственим установама на теритосрији Републике Србије. Менаџмент Опште болнице „Др Радивој Симоновић“ Сомбор је саопштио да су од понедељка, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << 26. јуна 2023. године поново дозвољене посете пацијентима који су на лечењу у овој установи.
Прецизирано је да сваког пацијента понедељком и четвртком у периоду 16 до 16.30 часова може посетити једна особа, која мора носити хируршку заштитну маску. Из сомборске болнице напомињу да су посете и даље забрањене пацијентима који леже на одељењима за изолацију и лечење оболелих од вируса Ковид-19.
The post ДОЗВОЉЕНЕ ПОСЕТЕ ПАЦИЈЕНТИМА У СОМБОРСКОЈ БОЛНИЦИ, ИЗУЗЕВ ОНИХ КОЈИ СЕ ЛЕЧЕ ОД КОВИДА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.