Izvor: Radio Dunav, 12.Nov.2019, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

МЛАДОСТ, БРАТСТВО И КК АПАТИН УБЕДЉИВИ, КУГЛАШИ И РУКОМЕТАШИ ПОРАЖЕНИ, ПИК РЕМИЗИРАО

Фудбалери Младости су у комшијском дербију који је игран на Градском стадиону у Сомбору победили домаћи Раднички резултатом 2:0. Овом победом Апатинци су се вратили на другу позицију табеле Војвођанске лиге Север, а у суботу ће на стадиону крај Дунава угостити лидера првенства, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << екипу Слоге из Чонопље.
Пригревачко Братство је на свом терену остварило убедљиву победу од 3:0 против Борца из Сакула. Пригревчани су седми на табели Српске лиге група Војводина, а у наредном колу ће гостовати у Зрењанину трећепласираном Радничком.
У оквиру тринаестог кола Међуопштинске фудбалске лиге први разред Јединство са Рибарева је на свом терену претрпело тежак пораз од Липара а резултат је био 0:6. Општински дерби између Тереквеша и Партизана из Купусине је регистрован службеним резултатом 3:0, јер су Купусинци иступили из такмичења.
У осмом колу Прве лиге север рукометаши Апатина су поражени на свом паркету од Херцеговине резултатом 25:28. Апатинци су са два освојена бода још увек последњепласирана екипа на табели, а у наредном колу играју против Нове Пазове која има два бода више од њих и претпоследња је на табели.
Рукометни клуб ПИК из Пригревице је резултатом 28:28 у Алибунару поделио бодове са екипом Будућности. У наредном колу Пригревчани ће на свом терену дочекати лидера на табели, екипу Херцеговац из Гајдобре.
Кошаркашки клуб Апатин је на свом терену резултатом 84:58 победио Пролетер из Равног Села. Апатинци након шест одиграних утакмица заузимају четврто место на табели, а у наредном колу су слободни.
Куглаши Апатина су поражени у Београду од домаће Црвене Звезде резултатом 6:2 (3525 : 3414). Поене за Апатин су освојили Мајсторовић 554 и Вулетић 590, а наступили су још Мусулин 569 Сабо 574, Јованиц Ђ. 543 и одлични Дрљача са 584. Наредног викенда у куглашкој Супер лиги је пауза због Лиге шампиона, а потом ће Апатинци угостити неугодну екипу из Крагујевца.
The post МЛАДОСТ, БРАТСТВО И КК АПАТИН УБЕДЉИВИ, КУГЛАШИ И РУКОМЕТАШИ ПОРАЖЕНИ, ПИК РЕМИЗИРАО appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.