Izvor: Radio Dunav, 08.Nov.2019, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ОПШТИНКИ ДЕРБИ У СВИЛОЈЕВУ, МЛАДОСТ ГОСТУЈЕ У СОМБОРУ, БРАТСТВО ПРЕД СВОЈОМ ПУБЛИКОМ

Тринаесто коло Војвођанске фудбалске лиге север ће донети комшијски дерби, у којем ће се сутра, 09. новенбра 2019. године од 13 сати на Градском стадиону у Сомбору састати домаћи Раднички и апатинска Младост. Апатинци у овај дуел улазе као изразити фаворити јер су трећи на табели, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << док је подмлађени тим Радничког убедљиво последњи са само једним освојеним бодом.
Сутра, 09. новембра од 13 сати на стадиону у Пригревици ће бити одигран првенствени меч 13. кола Српске фудбалске лиге група Војводина између домаћег Братства 1946 и Борца из Сакула. Пригревчани са седамнаест освојених бодова заузимају осму позицију на табели, а њихов сутрашњи ривал има три бода мање и треенутно је једанаести.
У оквиру тринаестог кола Међуопштинске фудбалске лиге први разред у недељу, 10. новембра од 13 сати ће на игралишту у Свилојеву бити одигран општински дерби између домаћег Тереквеша и Партизана из Купусине. У истом термину Јединство ће на Рибареву играти против Липара.
Рукометаши ПИК Пригревице у недељу, 10. новембра од 20 сати играју у Алибунару против домаће Будућности. Пригревчани су други на табели Друге лиге север и након прошлонедељног, првог пораза у текућој сезони ће покушати да се врате на победнички колосек.
У апатинској спортској хали сутра, 09. новембра од 17 сати биће одиграна утакмица осмог кола Прве рукометне лиге север између РК Апатин и Херцеговине из Сечња. Апатинци у меч улазе као последњепласирана екипа, док су гости четврти на табели.
Кошаркашки клуб Апатин ће сутра, 09. новембра од 19 сати у хали Основне школе „Жарко Зрењанин“ угостити Пролетер из Равног Села. Обе екипе имају скор од две победе и три пораза и деле пето место на тебели Друге регионалне лиге Север група Б.
Други тим Одбојкашког клуба „Апатин“ сутра, 09. новембра од 12,30 сати у хали ОШ „Жарко Зрењанин“ дочекује екипу „Wolfland“ из Каравукова. Пре утакмице сениорки, од 10,30 сати биће одигран меч између пионирки ова два клуба. Као и ранијих година, ОК „Апатин“ је једини женски клуб из нашег места, рачунајући све клубове из категорије женских екипних олимпијских спортова који има млађе категорије у званичном такмичењу.
The post ОПШТИНКИ ДЕРБИ У СВИЛОЈЕВУ, МЛАДОСТ ГОСТУЈЕ У СОМБОРУ, БРАТСТВО ПРЕД СВОЈОМ ПУБЛИКОМ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.