Izvor: Radio Dunav, 25.Jun.2023, 08:48

КАЈАКАШИЦЕ АПАТИНА, СОЊА УРТАЈЛ И АЊА КОВАЧЕВИЋ, ПОНОВО ДОМИНИРАЈУ У КАЈАКАШКИМ ТРКАМА

У другом колу Лиге пионирских и олимпијских нада одржаном у суботу у Бачкој Паланци, наступили су представници апатинског Кајакашког клуба „Панонија“. Међу такмичарима су били Марко и Ања Ковачевић, као и Соња Уртајл. Наши кајакаши су се такмичили у дисциплини Олимпијске >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << наде у тркама на 500 метара. Ања и Соња наставиле су доминацију у кајаку двојцу освојивши прво место, док је Ања обезбедила друго место у кајаку једноседу, а Соња је завршила на петом месту. Марко Ковачевић завршио је седми у својој трци.
“Из недеље у недељу наши кајакаши настављају да постижу константно добре резултате. Ања и Соња су задржале доминацију у дисциплини кајак двојац, а добро су се представиле и у кајаку једноседу. Марко је показао напредак, попевши се за један степен у односу на претходним такмичењима, што је веома перспективно“, са поносом су изјавили представници апатинског Кајакашког клуба „Панонија“.
Успех Соње Уртајл и Ање Ковачевић резултат је њихове посвећености и напорног рада на тренинзима, а овим победама још једном потврђују да су врхунски такмичари у својим дисциплинама.
The post КАЈАКАШИЦЕ АПАТИНА, СОЊА УРТАЈЛ И АЊА КОВАЧЕВИЋ, ПОНОВО ДОМИНИРАЈУ У КАЈАКАШКИМ ТРКАМА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.