ШЕСТ МЕДАЉА ЗА ОДБОЈКАШИЦЕ АПАТИНА НА ТУРНИРУ У СОМБОРУ! ПРИГРЕВЧАНКАМА ДВА СРЕБРА

Izvor: Radio Dunav, 05.Nov.2019, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ШЕСТ МЕДАЉА ЗА ОДБОЈКАШИЦЕ АПАТИНА НА ТУРНИРУ У СОМБОРУ! ПРИГРЕВЧАНКАМА ДВА СРЕБРА

Одбојкашки клуб „Boom Volley“ из Пригревице је у недељу, 03. октобра 2019. године наступио на турниру у мини одбојци у Сомбору. Турнир је одржан у хали „Мостонга“ у организацији ОК „Volley Stars“ из Кљајићева, а на седам мини одбојкашких терена 350 девојчица се такмичило у шест узрасних >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << категорија.
Пригревчанке су наступиле у три категорије и освојиле две сребрне медаље. Одличја су освојиле играчице „Boom Volley-а“ 2010. годиште и њихове клупске другарице из најстарије узрасне категорије 2005/06. годиште.
Одбојкашки клуб Апатин је на овом турниру освојио шест медаља: две златне, једну сребрну и три бронзане. За најбољу играчицу турнира у категорији 2010. годиште проглашена је Анђела Радаковић, одбојкашица Апатина и члан екипе која је освојила прво место у овој категорији.
The post ШЕСТ МЕДАЉА ЗА ОДБОЈКАШИЦЕ АПАТИНА НА ТУРНИРУ У СОМБОРУ! ПРИГРЕВЧАНКАМА ДВА СРЕБРА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.