Izvor: Radio Dunav, 04.Nov.2019, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ПИК ПРЕТРПЕО ПРВИ ПОРАЗ, АПАТИНЦИ НЕМОЋНИ ПРОТИВ ЛИДЕРА ПРВЕНСТВА

Рукометаши ПИК Пригревице су у седмом колу Друге лиге север доживели први пораз од старта сезоне. Пригревчани су у дербију кола поражени у Новом Саду од домаће Славије резултатом 39:33. ПИК је други на табели са бодом заостатка у односу на водећи Херцеговац, а у наредном колу игра >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << у Алибунару против Будућности.
Дуел лидера и последњепласиране екипе на табели Прве рукометне лиге север прошао је без изненађења, јер је Инђија на свом терену убедљиво победила Апатин резултатом 44:20. Апатинци након седам одиграних кола имају једну победу и шест пораза, а у наредном колу ће на свом паркету играти против Херцеговине.
The post ПИК ПРЕТРПЕО ПРВИ ПОРАЗ, АПАТИНЦИ НЕМОЋНИ ПРОТИВ ЛИДЕРА ПРВЕНСТВА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.