Izvor: Radio Dunav, 04.Nov.2019, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ДУНАВ И НАКОН ПЕТОГ КОЛА СТОПРОЦЕНТАН, КК АПАТИН СЛАВИО ПРЕД СВОЈИМ НАВИЈАЧИМА

Кошаркаши Дунава 2014 су и након петог одиграног кола у Другој регионалној лиги север група А задржали стопроцентан учинак. Они су на гсотовању у Кикинди победили истоимену екипу резултатом 59:77 и забележили пету победу из исто толико одиграних мечева. Дунав успешно држи корак >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << са Кошаркашким клубом „Џокер“ из Сомбора и са овом екипом дели прво место на табели, а у наредном колу Апатинци су слободни.
У петом колу Друге регионалне лиге север група Б, Кошаркашки клуб Апатин је на свом паркету победио Багљаш резултатом 84:73 (21:25, 21:19, 19:15 и 23:14). КК Апатин након пет одиграних кола има скор од две победе и три пораза, а у суботу, 09. новембра ће поново играти пред својим навијачима, а противник је Пролетер из Равног Села.
The post ДУНАВ И НАКОН ПЕТОГ КОЛА СТОПРОЦЕНТАН, КК АПАТИН СЛАВИО ПРЕД СВОЈИМ НАВИЈАЧИМА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.