Izvor: Radio Dunav, 29.Okt.2019, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ВЕЧЕРАС ПОЧИЊЕ ФЕСТИВАЛ ПРОФЕСИОНАЛНИХ ПОЗОРИШНИХ ПРЕДСТАВА

У апатинском Културном центру данас почиње Фестивал професионалних позоришних представа, који ће трајати до четвртка, 31. октобра. У оквиру ове тродневне манифестације, Апатинци ће имати прилику да погледају три представе, а на захтев публике, све су комедије.
Фестивал >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << ће бити отворен вечерас од 17 часова пратећим програмом, тачније пројекцијом документарног филма „Трње и ловорике“, Олге Илић а улаз је бесплатан. Од 20 сати ће бити изведена представа „Kишобран за двоје“. Реч је о романтичној комедији у којој играју Нада Мацановић и Милан Прљета, а радња је смештена на једну од београдских пијаца где се сусрећу две романтичне душе, један шибицар и једна продавачица старих ствари.
Сутра од 20 часова биће изведена комедија „Помахнитали“ са Татјаном Kецман и Милошем Ђорђевићем у главним улогама. Татјана Kецман је и писала комад и режирала представу. Представа је посвећена жртвама селфи културе и и осталим облицима виртуелних вредности.
Фестивал се завршава 31. октобра комичним мјузиклом “ Kисс“, а извођачи су Ана Врбашки и Марко Дињашки. Један позоришни критичар из Минхена је ову представу оценио као грандиозну. И други критичари су са поштовањем писали о овом мјузиклу.
Цена појединачне карте износи 200 динара, а комплет карата за све три представе је 500 динара. Све представе ће бити изведене у великој Сали Културног центра од 20 часова, а улазнице се могу купити на благајни Културног центра пре почетка представа, од 18 сати.
The post ВЕЧЕРАС ПОЧИЊЕ ФЕСТИВАЛ ПРОФЕСИОНАЛНИХ ПОЗОРИШНИХ ПРЕДСТАВА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.