ЧИКЛА ОРГАНИЗОВАЛА БЕСПЛАТНУ ШКОЛУ РИБОЛОВА ЗА НАЈМЛАЂЕ

Izvor: Radio Dunav, 28.Okt.2019, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ЧИКЛА ОРГАНИЗОВАЛА БЕСПЛАТНУ ШКОЛУ РИБОЛОВА ЗА НАЈМЛАЂЕ

Удружење спортских риболоваца „Чикла“ из Апатина наставља традицију едукације најмлађих о риболову.
Протеклог викенда на Дунаву, у заливу код „Плаве руже“ одржана је друга по реду бесплатна школа вараличарења којој се одазвало 50 апатинских малишана. Обуку је >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << водио председник удружења СР „Чикла“ Дејан Дизија, а поред пецања, учило се о екологији и заштити животне средине, биљним и животињским врстама Дунава, ловостају и бонтону на води.
У практичном делу школице млади риболовци су увежбавали технику прецизног забаца након чега је организовано такмичење у лову буцова и штуке.
Свим полазницима уручене су дипломе и утешне награде, а за шест најуспешнијих организатор је спремио и вредне награде у виду риболовачке опреме.
The post ЧИКЛА ОРГАНИЗОВАЛА БЕСПЛАТНУ ШКОЛУ РИБОЛОВА ЗА НАЈМЛАЂЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.